Pronikněte do tajů stolování

Při pěkně prostřeného stolu a dobrém jídle lze nejen velmi příjemně strávit čas, ale i vyřídit ty nejrůznější věci. Věděli jste však o tom, že o tom, zda při dobrém jídle vyřídíme to, co jsme si umínili, rozhoduje i barva prostírání?

Jídlo pro milovaného či milovanou...

Pokud prostíráte pro svou lásku, používejte pouze červenou a bílou barvu. Pokud toužíte použít i černou, měl by to být jen malý akcent. Ubrousky i svíčky by však rozhodně měly být červené. Je úplně jedno, co chcete dobrým jídlem dosáhnout, ale nikdy nezapomeňte na svíčky. Zdaleka totiž nejsou pouze romantickou dekorací, ale navozují i ​​kontakt mezi vaším vnitřkem a vesmírnými silami ... materiální úspěch Pokud plánujete krásný večer s večeří a toužíte dosáhnout materiální úspěch. Ubrousky a svíčky by měly být v tomto případě modré. Celkový efekt umocníte, pokud budete jídlo servírovat v porcelánu nebo na keramickém nádobí.

Meditativní a rituální setkání

Jsou chvíle, kdy potřebujeme očistit svou duši, svěřit se někomu blízkému se svými starostmi, zda obavami, zavzpomínat si na své blízké, kteří už nejsou mezi námi ... Na takovou příležitost se hodí, pokud ubrousky a svíčky budou fialové. Fialová barva totiž podporuje spiritualitu. Pokud se vám žádá, tuto barvu můžete kombinovat s kamennou šedou ... ..

Zelená barva pro růst a bohatství

Světle zelená barva se mimořádně hodí pro růst a bohatství. Taková barva je i barvou, která se hodí na oslavu jara, plodnosti, ale i na posezení s přítelkyní, která čeká miminko.

Žlutá a oranžová pro veselost

Obě tyto barvy podporují živou komunikaci a nepřipouštějí osamění a špatné myšlenky. Když jste si naplánovali slavnostní stolování s přítelkyní, nebo veselou rodinnou oslavu, zkuste využít i magické prostírání ve žluté a oranžové barvě. Takové prostírání je vhodné i v případě, že u stolu sedí i lidé, kteří se ještě velmi neznají - snadněji navážou kontakt a na vaši oslavu budou rádi a dlouho vzpomínat.

Publikováno: 18. 07. 2017

Kategorie: Praktické tipy

Autor: Adéla Novotná

Tagy: jak stolovat | stolování